Jdi na obsah Jdi na menu
 


Dojmy ze starých her

Zde budu vydávat dojmy z her, které jsou starší ( minimálně 5 let ) a stojí za připomenutí.

 Zdravím mé čtenáře, dnes jsem po dlouhé době hrál mafii 1 a koukal i na nějaké mody a osobně vyzkoušel ikarus mod, to je mod, který prostředí hry přenese do Budapešti v 70. letech. Jinak nemodifikovaná mafia je pro mě legenda a dohrál jsem jí už asi 5x. ( Ve fotoalbumu jsou fotky z mafie 1 ikarus modu a jedna z normální nemodifikovaný mafie ).

 

Tak dnes jsem po dlouhé době hrál bus driver a musím říct, že tuto hru jsem nehrál už 3 roky, tudíž bylo příjemné si tu hru po těch letech nainstalovat a hrát, tato hra byla perfektní a jako malý jsem jí hrozně rád hrál. ( Ve fotoalbu jsou nějaké fotky ).

 

Tak dnes jsem si po dlouhé době zahrál GTA San Andreas. Známou legendu, která je pro mě ( samozhřejmě né graficky, ale příběhově mi příde furt o malilililinko lepší nežli nástupce gta 5, ale obě hry mají hodně společného např. město Los Santos, nebo Grove Streed ). Takže málé srovnání s nástupcem GTA 5. V GTA San Andreas je snad tisíc různých cheatů a tím je co se týče blbůstek ( který každý správný hráč gta dělá ) lepší nežli gta 5. Příběhově jsou si co se týče zábavnosti na stejno, ale v San Andreas byl o něco delší, ale v GTA 5 si můžeme v některýh misích vybrat jak to chceme udělat a to je velké plus. Takže s příběhem těžko říct, který je lepší to si posuďte sami. Je nesmysl srovnávat grafiku, protože GTA SA je o 9 let starší, ale v roce 2004 to byla dobrá grafika. Jinak hra mě baví do teď a dohrál jsem jí nepočítaně. GTA SA je legenda a věřím, že GTA 5 bude také legendou. ( Obrázky ve fotoalbu )